Zinge mee: Den Haag Zingt voor Vrede

Jens Kober

11 juni 2022 13:30 - 14:00 Spuiplein (direct voor Amare)

Den Haag Zingt voor Vrede

Komt u ook meezingen op zaterdagmiddag 11 juni om 13.30 uur op het Spuiplein (direct voor Amare)! Die middag zingen wij voor vrede. Samen zingen verenigt mensen, en dat is extra waardevol in een tijd dat de oorlog zo dichtbij komt. Wilt u ook meezingen? Voel u vrij, meng u tussen de zangers en zing in canon het Dona nobis pacem (Geef ons vrede). De muziek en de tekst staan op de achterkant van de flyer die ter plekke uitgedeeld zal worden. Jos Vermunt zal vanaf het balkon van Amare het samenzang leiden.

Met een oorlog zo dichtbij, wint ook de verbindende kracht van samen zingen aan kracht en betekenis. Zeker in Den Haag, de stad van vrede en recht. In onze stad verblijven veel Oekraïners en mensen uit andere conflictgebieden. Onze vredeswens gaat juist naar hen uit.

Met de actie ‘Den Haag zingt voor vrede!’ willen we ook laten zien hoeveel voldoening samen zingen geeft. Den Haag heeft ongelooflijk veel en verschillende koren, van shantykoor tot popkoor tot klassiek koor. Ze maken graag kennis met je. Er is altijd een Haags koor dat bij jou past. Op de website van Cultuurschakel kunt u alle Haagse Koren vinden.