Zing mee

Residentie Kamerkoor

Het Residentie kamerkoor heeft plek voor ervaren zangers, met name bassen en sopranen. Op zaterdagmiddag 27 april houden wij een auditiedag in Den Haag. Heb je interesse? Meld je aan bij secretaris Jenny Audring (secretarisRKK@gmail.com). 

Wij zijn een ambitieus en hecht kamerkoor van ca. 25 leden. We zingen grote klassieke werken (Bach, Mozart, Brahms, etc.), maar ook modern kamerkoorrepertoire. Als deel van de Residentie Bachensembles kunnen wij ambitieuze programma’s uitvoeren, met professioneel orkest en solisten. Regelmatig plannen wij bijzondere projecten, zoals een geënsceneerde Johannes-Passion of een koorbewerking van de Winter uit Vivaldi’s Vier Jaargetijden. Om de maand zingen wij een Bach-cantate met orkest in de Haagse Kloosterkerk.

Wij repeteren op dinsdagvond in de Kloosterkerk onder leiding van Jos Vermunt. Kom je bij ons zingen? 

Contact Residentie Kamerkoor: Jenny Audring (secretarisrkk@gmail.com).

Residentie Bachkoor 

Het Residentie Bachkoor heeft op dit moment plek voor nieuwe leden in alle stemgroepen.

Heb je zangervaring en zin om mooie muziek te maken in een gezellig koor, meld je dan aan bij het Residentie Bachkoor. Je bent dan van harte welkom om een repetitie mee te maken. Om lid te worden doe je een korte auditie, afgenomen door de dirigent Jos Vermunt waarbij gelet wordt op je muzikale aanleg en stemkwaliteit.

De inschrijving van het koor is geopend voor zangers tot en met 45 jaar maar voor goede zangers kan een uitzondering gemaakt worden.

We repeteren op de donderdagavond van 20:00 uur tot 22:15 uur in de Koningkerk in Voorburg.

Contact Residentie Bachkoor: Joke Krijgsman (mater@residentiebachkoor.nl).